Marco Rossi hétfő este jelentette be a hírt. 

Hivatalos: Dzsudzsák Balázs kap egy búcsúmeccset, hogy egyedüli válogatottsági rekorder lehessen

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A kapitány a Nemzeti Sport kérdésére megerősítette a lap korábbi értesülését, miszerint Dzsudzsák Balázs idén, a görögök elleni mérkőzéssel búcsúzik el a válogatottól.

„A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse”

- mondta Marco Rossi a hétfő esti, 0:2-es vereséggel zárult magyar-olasz meccs után. 

Dzsudzsák Balázs jelenleg Király Gáborral holtversenyben tartja a válogatottsági rekordot. A görögök elleni meccs után egyedüli csúcstartó lesz.

Forrás: nso.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Én meg azt hittem, a válogatottságot ki kell érdemelni, azért jól kell játszani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fenyöfa58
Ha jól emlékszem a KÁDÁR nagy VASAS drukker volt ,de a 70-80-as években nem hallottam ,hogy bele kavart volna érdemben se pénzel ,se befolyásolással ,hogy ki nyerje a magyar bajnokságot !!!,,??
Fenyöfa58
A második olasz gol-ig néztem a család jó voltábol /SIRALOM / volt,az OLASZ kapu a másik térfélen volt !!! kérdeztem a vömtöl nem -e arra kéne támadni!!!??? S majdnem beelőztűk az olaszokat a PARTVONAL mellett a szőglet zászlónál!!!
esperanza
@drrotf: " Azért is érdekes Rossi döntése...'' döntése? Ezt a parancsot kapta
drrotf
@esperanza: Ez előtt a döntéseit mindig szuverén módon hozta, a csapat összeállításba a keret tagjainak megválasztásába nekem eddig úgy tűnt, hogy mindig maga döntött.Most mintha megpihent volna és engedett a nyomásnak.Egy ilyen döntésnél szerintem azt is figyelembe kellene vennie, hogy aki elé helyezi döntésével az általa most csapatba került sportolót a megelőzöttet nem helyezi-e hátrányos helyzetbe.Dzsuzsi már az legutóbbi időkben sem volt válogatott szintű játékos, de most mégis úgy értékelte a "teljesítményét", hogy megelőzheti Király Gábort.
Sámannus
Elég ha a fizetést felveszi érte egy diszkóban.
teuton
Ki fogad velem es allitja, hogy nem a Szofoso keze van benne ebben a bundazasban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.