Az FTC csütörtöki tisztújító közgyűlésén megválasztott elnökségi tagok újabb négy évre elnöknek választották Kubatov Gábort, az alelnök pedig Nyíri Zoltán maradt.

Kubatov Gábort újraválasztották a Ferencváros élére

Kubatov Gábor, az FTC elnöke "A nagy Fradi lemez: a zene ereje" című válogatásalbum bemutatóján az MVM Dome-ban 2022. szeptember 13-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A klub tájékoztatása szerint az FTC elnökségi tagja lett Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Sike András, Springer Miklós, valamint új tagként Szirmák Botond is bekerült.

Az Elek Gyula Arénában megtartott közgyűlésen a szavazás előtt Kubatov Gábor összefoglalta az elmúlt csaknem 12 évben elvégzett fontos feladatokat, külön kiemelve a kezdetek nehézségeiből felépített stabilitást. Megemlítette az elmúlt négy év hazai és nemzetközi sportsikereit is, ezt az időszakot az FTC egyik legsikeresebb korszakának nevezve.

Kubatov 2011 februárja óta vezeti a népligeti egyesületet.

Forrás: mti.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
@Apfelbaum: Listák nélkül nincs történelem,de még általános iskola alsó tagozat sem.
Már a óvodában is készítenek.
namihami
Ki más lehetne méltó/bb ehhez(!!!) a Fradihoz!?!?!
Ezt a csapatot az igazi fradisták már messze kerülik. A rothadás már a Torgyán fehéröltönyös szerepvállalásának elfogadásakor megkezdődött. Aztán a szurkolók helyét a bérbunyós, tv-székházas, parlamentsz@rós réteg vette át. És azóta is üli torát a silányság.
Juhász István
Először is GRATULÁLOK A FRADINAK, a továbbjutáshoz. Csak... felmerült bennem, hogy hány magyar játékos rúgja ott a bőrt ? Mi közük van nekik a IX. kerület legendájához ? Srácként én is a Fradinak drukkoltam, akkor még volt egy MAGYAR CSAPATUK, magyar támadókkal : Branikovics, Varga, Albert Fenyvesi, Rákosi... Ennyi erővel megvehetnék / OV adna rá pénzt nyilván... / a Messit, Ronaldot, Benzema-t, Neymart. és végül Mbappet... Akkor BIZTOS lehetne minden kupa elnyerése. Itthon is, és a BL. ben is. A ferencvárosiak meg örülhetnének, hogy övék a LEGJOBB CSAPAT a világon. Kubatov meg lehetne a világ LEGJOBB klubelnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.