Két futam van hátra az idei szezonból, a lényeges kérdések már eldőltek, így van lehetőség arra, hogy azt is megnézzük, hogy kik a mezőny jó- és rosszfiúi 2022-ben. Ami már köztudott, hogy az AlphaTauri két versenyzője húzta ki a legtöbbször a gyufát, közülük is Pierre Gasly van veszélyzónában, ugyanis már 10 büntetőpontja van, vagyis kettőre […] A hír Lewis Hamilton a mezőny legsportszerűbb, legtisztább versenyzője először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

VASTAGBŐR
@durbincs: te agyba*ott génhulladék, egyébként te se vagy emberből szarnak különb állaga van ráadásul mélytorkoznál te libsit, travit, ciont, globált ... embert, állatot, neked midegy csak *asz legyen a szádban miután kihúzták a picsádból és feldolgoztad a vacsorád másodszor is.
VASTAGBŐR
@durbincs: maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)

Te túloltott szellemileg sérült fasszopkodó nyomorék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.