Még ha nem is értenek ezzel egyet.

Megtörték a csendet a Liu testvérek, akik készek kifizetni a Kósa Lajos által kért milliókat: "A nulláról kezdjük újra. Lemondunk mindenről" – Ez az oka a fájó döntésüknek

Fotó: SEBASTIEN BOZON / AFP 

Ha a szövetség ragaszkodik a költségek megfizetéséhez, akkor Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang állja ezt, még ha nem is értenek egyet vele, és nincs is hasonlóra példa a sportág nemzetközi történetében – ezt mondta a Nemzeti Sportnak a két olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó. 

A Magyar Országos Korcsolyázószövetség nemrég úgy döntött, hogy hozzájárulnak a Liu testévérek országváltásához, de csak akkor, ha kifizetik három év alatt rájuk fordított összeget.

"A szerződésünk a szövetséggel márciusi 31-én lejárt, azóta nem terheltük a költségvetését semmivel. Az említett költségek akkor keletkeztek, amikor mi azért küzdöttünk, hogy minél több érmet szerezzünk Magyarországnak a világversenyeken"

– mondta a lapnak Liu Shaolin Sándor, amit az öccse azzal egészített ki, hogy egyelőre még nem dőlt el, hol folytatják, nincs olyan ország vagy szövetség, amely rendezné ezt az összeget. Kósa Lajos korábban azt mondta, fejenként 100-150 millió forintról van szó. A testvérek egyelőre a szövetség jelzésére várnak.

„Mi mindent megtettünk azért, hogy minél sikeresebb legyen a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázás, és nem is felejtjük el sohasem ezeket az éveket, mindig jó érzésekkel gondolunk majd vissza erre az időszakra. Éppen emiatt is vállaljuk a szövetség által felvetett költségek visszafizetését, ha ez a döntés születik, ám mert nem kis összegről van szó, időre van szükségünk ahhoz, hogy maradéktalanul meg is tegyük”

– mondta Liu Shaolin a Nemzeti Sportnak.

Forrás: 24.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Majd ha a külföldre szerződött focistáktól is visszakérik a rájuk pazarolt összeget, akkor lesz alapja annak, hogy a Liu fivérektől is visszakérjék. Egyébként csak szimpla szemétkedésnek látszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@icegygenabro: ... acujka mértéktelen fogyasztása sem tett jót az agyának! :-)
Németh István
Na mivel nem sűrün jelenik mega bejegyzésem leszarlak benneteket is mega propeller adminjait is! DE hogy hiányérzetetek ne legyen a lehozott cikkben (hírben) egy szó sincs a liu gecik megsértődésének okáról, csupán csak sírnak hogy fizetniük kell! De hogy miért döntöttek úgy ahogy és mi ért is sértődtek meg arról nem szól semmi. Tehát szíves tájékoztatásul közlöm, hogy kapják be a ló hosszú cicijét! azt rágják és szopják a hosszú úton amíg oda nem érnek ahova akarnak! szarból sosem lesz ember!
terlasz
@Németh István: "szarból sosem lesz ember"
Végre egy őszinte önkritika! Milyen tudatmódosítót használtál?
Németh István
@terlasz: te nagy fasz >> lehet vaki kiváló sportoló, de ez nem jelenti azt, hogy tisztességes, korrekt és főképpen ember! Miután személyeskedtél velem húzz el a kurva anyádba!
Németh István
ÉS még egy "mellékes" észrevétel>> a liu tesók egy szóval sem indokolták a távozásuk okát, legalább is nem a jelen cikk alapján, a sértődés az hallik a nyilatkozatból, >> fenemód nem akaródzik fizetni >> DE EZ MÁS DOLOG!
De azért kicsit "asszociálok" vajon minden külföldre távozott sok pénzbe került, oktatott alanytól vissza-követeltűk az invesztíciókat!? pl. > ugye orvosok, mérnökök, kutatók, sportolók, stb. Mondok egy példát, vajh mennyit fizetett a Dzsudzsák, de mondhatom a Szalait, Détárit, stb. az államnak abból a nagy pénzből amit külföldi portyázásai során keresetek!? Nem irigységről van szó, hanem ha valami árú, akkor az azt megtermelőknek is meg kell fizetni! Jó a kérdés mi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.