A katari foci vb-n legalábbis, ahová a magyar kormányfő is ellátogat. 

Most már biztos! Orbán Viktor az oroszokkal van

Kiderült, hogy a magyar kormányfő és az orosz szurkolók ugyanazért a csapatért szorítanak majd a ma kezdődő 2022-es katari futball világbajnokságon. Hogy melyik az a csapat? Nem a mi kutyánk kölyke... Azaz nem a horvát nemzeti válogatott, bár a magyarokkal ellentétben ott vannak a foci vb. 

Orbán Viktor a mostani vébén nem is egy latin csapatnak szurkol (korábban kedvencei között volt Argentína és Peru is), hanem meglepő módon Szerbiának.

Ez az a csapat, amelyért az orosz szurkolók többsége is szorít majd, miután Putyin háborúja miatt kizárták a csapatukat a világbajnokságról

- írja a 444.hu.

Az oroszok és a szerbek között amúgy is van egy hagyományosan erős kapcsolat, ezt erősítette fel most a vébé előtt egy akció, hogy találjanak egymásra a szurkolók. A felmérések szerint jól is áll a ügy.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
orbán csöppnyi szövetségese,régi tesók, barátok leszarva...,nem úgy táncoltak mint azt a nemzetes tekintetes elképzelte! -szerbek, ez egy rossz omen.
Csizmás Kond
...libbant az aki még a drukkolásban is politikai hátteret lát.
troppauerhumer
@Csizmás Kond: A politikát éppen orbángazdád vitte bele a fociba,a sportba drága orbánszopófantom ,aki szerint amíg ő a fidesz elnöke a fidesz liberális párt marad,tátott szájjal a faserdőbe ..
simmering73
Összenőnek amik összetartoznak. Szerbiának reszeltek.
gina
Várt valaki mást ettöl a zsiros repedtsarkú patkánytól.?? csak nem is tudom miért nem költözik ki végre az orosz tajgára ez a bunkó prosztó...
Cucika
Orbánnál a sportot is a politika határozza meg. Nem értem miért lettünk most Szerbiával olyan jóban?
ómió
Hát, ha ti úgy hazudjátok, efftársak!
balos
@Cucika: Mert az orosz szart velük szereti "fogyasztani" evés előtt 1 pint vodkával!Mégis,csak jobb,ha részegnek,mint debilnek nézik!
ómió
@Clavigo: Amit tükörbe nézve látsz, bolsiék gyagyása, muszáj világgá kürtölnöd!?
telegdilaci
@gina:Hiába a diktátorokhoz vonzódik a Fideszre is lehet mondani hogy Rubel jobboldal ha már ők kitalálták a dollár baloldalt,azt viszont nem értem hogy miért háborodtak fel a Márki Zay civil szervezetének küldött támogatáson, nekik lenne elszámolni valójuk mennyi közpénzt költöttek hazugság kampányokra!
NKF
Mi a baj ,büdös balfaszok? Az a baj ,hogy Orbán a magyarokkal van?
Miniszterelnökként a magyar érdekeket kell ,hogy képviselje!
Ellentétben a magyar hazaárulókkal,akik Mo.ellen vannak!Rohadjonak meg!
Sámannus
@NKF: A magyarokat ne keverd össze a zsiványokkal, akiket az a rokkant agyú támogat. Még életében sem tett jót azokkal akik felemelték, csak átbaszta őket mint szart a palánkon.
Gazella
@NKF: csúnyát mondok neked.
Nyeld a g@cijét annak az agyhalott gombócnak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.