Bár a német-japán csoportmeccs előtt arról szóltak a pletykák, hogy Manuel Neuer német csapatkapitány felveszi a FIFA által betiltott szivárványszínű karszalagot, a németek végül a tiltakozás más formáját választották.

Így tiltakozott a német válogatott a cenzúra ellen a világbajnokságon

A német kezdőcsapat fényképezkedik, mielőtt megkezdődik a Németország-Japán mérkőzés a katari labdarúgó-világbajnokság első fordulójában, a E csoportban az ar-rajjáni Halifa Stadionban 2022. november 23-án. MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit

A kezdő sípszó előtti csapatfotózásnál valamennyi játékos a száját befogva jelezte, hogy nincs itt minden rendben, a kapus Neuer pedig egy szívecskés, de fekete-fehér karszalagot vett fel – írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A mi fiaink se hordtak karszalagot! A rájuk költött többszázmilliárd, valamint a hitvallás ellenére, de mégis van eredménye--ismét tévén nézhetik a vb-t.
A németek tiltakoznak--ott vannak!
Lehet választani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Rockxy: Igazad van mosogato, valtoznak! Regebben egy diktatort üdvözöltek, MOST demokracia van es szolasszabadsag! Ellentetben MOgal... De ez NEM POZITIVUM MOra nezve! Egybekent pedig tölts mar fel egy fotot magadrol karlenditessel es horogkeresztes karszalaggal, ha neked ez annyira tetszik!
teuton
@Maccska: A közpenz milliardokkal kitömött MAGYAR valogatott teljesitmenyeröl tudnal valamit beböfögni? A nemet focistak nem kapnak semmilyen allamipenzt, a foci üzleti alapon müködik, a stadionok sem allami penzböl epülnek, es EGY 2. ligas Bundesliga meccsen több nezö van, mint az EGESZ magyar NB 1ben... Na ennyi a különbseg...Ja, es a szolaszabadsag korlatozasat sem türik el, nem ugy, mint a közpenzfüggö magyar csicskak... Csak meg kell hallgasdd, hogyan beszelnek NEMETORSZAGBAN a Bundesligaban jatszo magyar focistak! Azt ugye nem hozza le a közmedia! Kiallnak a mas börszinü es allampolgarsagu tarsaikert, hiszen ök is külföldiek...Orban pedig akcentud nelkül beszel nemetül. Marmint a tehetseges IGAZI Orban a RBben, nem a potrohos amatörfociasta amatör politikus profidiktator... Ja, es Süle lemondott a magyar allampolgarsagarol, megy Marozsan is. Miert???
teuton
@Maccska: Lehet, hogy hülye vagy? Nemetorszagban lehet szivarvanyos szalaggal palyara lepni! MOon???
teuton
@Rockxy: Helyes! A rendöröknek JOGA van -es kötelessegük is!-azok ellen fellepni, akik nem tartjak be a törvenyeket, akik masok egeszseget es eletet veszelyeztetik! Nem ugy MOon, ahol a bekes tüntetök ellen lepnek fel a rendörök eröszakosan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.