Alig szavaztak ellene.

Wladár Sándort nevezték ki: ő a Magyar Olimpiai Bizottság új alelnökeMTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Hetvenöt igen, öt nem szavazat és három tartózkodás mellett egyetlen jelöltként Wladár Sándor olimpiai bajnokot, a Magyar Úszó Szövetség elnökét választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) új alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén. A voksolásra azért volt szükség, mert az eddigi alelnök, Schmidt Gábor a helyettes államtitkári kinevezését követően lemondott posztjáról – írja az MTI.

Több mint egyéves szünet után ez volt az első olyan közgyűlés, amelyen újra a – sportban érintett szervezetek képviselőivel – kibővített tagság vehetett részt. Gyulay Zsolt elnök tájékoztatása szerint a decemberben 127 éves MOB-nak az alapszabály szerint 127 tagja lehet, ebből jelenleg 114 tagság van betöltve, közülük 88-an jelentek meg a tanácskozáson, de az alelnöki szavazáson már csak 83-an vettek részt.

A közgyűlés keretében Schmitt Pál Gyulay Zsolttól vehette át az Európai Olimpiai Bizottság által neki ítélt European Olympic Laurel-díjat, mert a szervezet októberi, 42. szemináriumán nem tudott jelen lenni a görögországi Olümpiában.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
És akkor ez az új alelnök most jó nekünk?
namihami
""...Schmitt Pál...nem tudott jelen lenni.""
namihami
@namihami: bocs...
Mer asznap épenn hejjesirráss oráa voltt.
(2t, mert múltidő)
drrotf
Hangulat keltő a cikk, mert Vladárt nem kinevezték csak, hanem választották és utána nem volt mást tenni való , csak a kinevezés!Ez azért mindjárt más!
gina
Már megint tele a puttonya a nép lopott aranyával...Ócska tolvaj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.