Nem valószínű, hogy sok olyan nap volt a világbajnokságok 92 éves történetében, mint a csütörtöki. Japán 2-1-re verte Spanyolországot, így mindkét válogatott továbbjutott, a Costa Ricát 4-2-re verő németek viszont kiestek.

Hatalmas meglepetésre kiesett a német válogatott

A német Kai Havertz (b) és Niclas Füllkrug a katari labdarúgó-világbajnokság E csoportjában játszott Costa Rica-Németország mérkőzés végén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 1-jén. Németország 4-2-re győzött, de nem jutott tovább. MTI/EPA/Ronald Wittek

Fotó: pixabay.com

A délutáni meccseken a vb-harmadik Belgium esett ki a horvátok elleni 0-0-val, Marokkó csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe, miután 2-1-re legyőzte Kanadát.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Fura csoport volt ez. Először a németek szaladtak bele a japán tasliba és Spanyolország taposta el Costa Ricát..akik lekevertek egy sallert a japóknak, ők pedig meglepték a spanyolokat. Végül a németek megverték azt a Costa Ricát, amely a végül csoportelső Japánokat győzte le.
Végig nyitott helyzet volt, akár a tökutolsó is lehetett volna első. A spanyolok pedig fizethetnek egy sört a németeknek, amiért nem hagyták veszni a meccset, így továbbjuttatták őket! Talán, ha utolsó kör lévén a spanyolok is fociznak...

Hülye időpontban rendezett VB ez, valahogy nem is érdekel...több meccset kihagytam, máskor még felvételről is megnéztem.
Németh István
Undormány szar tetves nagyképű beképzelt moslék banda! menjenek a szivárványos picsába!
Németh István
ÉS ez úton hívom fel a figyelmét minden magyar honfitársamnak, hogy ideje volna saját magunkat komolyan venni! Mégpedig a magyar hazánk határait lezárni a moslék németek, ursula, usa, soros diktálta csőcselék befogadása előtt!! MERT gondoljunk csak bele 1944 óta az usa armada jelen van Németországban! > kellemesen befészkelte magát ,s hogy ne usa néven fussanak lett a nató armada! Aztán sity-suty gondoltak egyet és megindultak az ukrán terület felé, mert fáj a foguk az orosz területekre! Aztán mert a maguk állomáshelyeit biztosítani kell, ezt megoldják a nató tagságokkal ahol hadi bázisokat építenek ki és teljes erővel hajtanak egy gyarmatosító háború kirobbantására! Ennek szenvedő alanya az ukrán föld a bennszülött orosz néppel >> az ukránokat nem említem mert azok a szar rabló kozákok a gyilkosok akik ha összesen 5 millióan vannak az már sok >> viszont uralkodnak az orosz őslakosságon! No itt lépett be az orosz maci! De/és aztán > ennek az egész mocsoknak a magyar vonatkozású oldala, hogy ránk uszították a moslék terrorista migráns bandát, valamint az un. ukrán, kozák-orosz aljadékokat, akik ma már vagy kétmilliónyian lepték el hazánkat! Le kell zárnia határainkat az idegeneket kitessékelni és az illegálisan bejövőket kinyírni! Nincs mese, minket az Eu. a nato nem védd meg! Magunkra vagyunk utalva! Az szdsz-mszp aljs honvédség megszüntető tevékenysége; már akkor kifejezetten hazaáruló tevékenység volt! Ezt látni kell!
Mindenki töltse ki a konzultációs ívet, aztán követeljük meg a kormánytól a határlezárást - ha összefogunk a kormány ura tud lenni a moslék Eu. aljas igyekezetnek! Remélem az ursulát egy bizalmatlansági indítvány az Eu. csúcson helyre teszi >> elzavarja a kártokozó kurva anyjába!
Cucika
Ez már akkor nyilvánvalóvá vált amikor a magyarok legyőzték őket. Nem nagy dolog. De hol vannak a magyarok?
Cucika
@Németh István: egyetértek veled menjenek valóban oda a fidesszel együtt, ha már behoztad a sporthoz a politikát. Mert csak Itt jellemző, hogy a politika határozza meg a sportot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.