Hansi Flick tavaly augusztus óta irányítja a Nationalelfet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert hülye volt! Nem ott kellett volna állást vállalni, ahol a pénzért teljesítményt is elvárnak! Jött volna ide, a Mi Fociistenünkhöz és tízmilliókat kaszálhatna néhány, véletlenül és a mázli szerencsés kapcsolódása által kijött eredmény révén.
Egy ""fociország"", ahol még mindig a 40-50 évvel ezelőtti, SZOCIALIZMUSban elért sikerek a szalagcímek? Hát, kellhet ennél kedvezőbb széljárás néhány olyan fociszerencselovagnak, mint a hazai futbalélet szereplői?
Persze, ne csak a vezetést vegyük. Egy olyan klubcsapat (FTC), ahol egy harmadvonalbeli Lágygumi (ha helyes az értesülésem) havi 22.000.000 (na, mégegyszer huszonkettő millió) forintért űzheti, az röhej. Szavam nem lenne, ha ezt a klub által kitermelt pénzből tenné. De ez is és az összes többi is, az állam csöcsén lóg. ha azt elvágnák, éhen halnának. Vajon, mi lett a Fradi néhány éve megszerzett és most bekasszírozott BL pénzével? Miért nem lehetett akkor leválasztani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.