A közösségi oldalán köszönt el hivatalosan.

Orbán Viktor közös fotóval búcsúzik PelétőlMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogyan megírtuk, a legendás futballista, Pelé, 82 éves korában, hosszú betegeskedés után elhunyt. A hírre a magyar miniszterelnök is reagált, aki egyébént Szenteste óta egyetlen posztot sem osztott meg. Most viszont úgy érezte, neki is meg kell emlékeznie a futballcsillagról.

A következő közös képpel köszönt el:

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hogy kerülsz more ehhez a NAGYSÁG mellé ?? Ja csak fotomontázs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ezért kár volt te emberi nulla, egy napon ne emlitsd magad te zsiros elmebeteg patkány , az egyik legnagyobbjával a világon,,,mindenhova oda pofátlankodik nincs becsülete ennek a cigány féregnek
gina
@jáger laszló: 2014 ben volt az Aranylabda átadó C.Ronaldónak, akkor ott volt Pelé is, dehogy ezzel a patkánnyal kép készült volna az nincs sehol, de képes ez a potrohos féreg mindenhova oda pofátlankodni,,, undoritó
balos
Meg súgóm,hogy a geci akihez közel kerül annak annyi is!A putyinkának szerencséje,hogy papírja van az ellen szarról!Fentebb valaki azt merte írni,hogy fotó shopban készült!A Pelének nem volt rá szüksége!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@balos: Ki mondta, hogy Pelének volt rá szüksége??? Ez a szarkupac shoppoltatta maga mellé Pelét.
balos
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ezt mond a turulbaszóknak!Nekem már csak az tűnne fel,ha a putyin előtt térdelve kapnák le!Ahhoz pedig biztos lesz bravo meg éljenzés a nemzethy oldalról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.