A kínai sajtó állítása szerint gyorsított eljárásban hozták meg a döntést.

Eltitkolták! Már tavaly karácsonykor kínai állampolgárok lettek a Liu testvérek

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Már karácsonykor megkapta a kínai állampolgárságot a korábban magyar színekben olimpiai bajnoki címet szerző Liu Shaolin Sándor és testvére, a kétszeres olimpiai bajnok Liu Shaoang.

A kínai lapok szerint ráadásul már az állampolgárságot is megkapták az év végén, mégpedig gyorsított eljárásban. Ehhez nagy segítséget jelentett, hogy a beszámolók szerint mindkét fiatal folyékonyan beszéli az északi kínai nyelvet, azaz elterjedtebb nevén a mandarin kínait.

Forrás: vg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nagyon örülök,hogy hozzájárulhattunk a kínai nép népességének növekedéséhez mi magyarok is!!!
Ergo biztosított,hogy a kínaiak ne haljanak ki!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:35 ☻ Akkor Orr bán pojácái közé tartozol te szerencsétlen, a Toroczkai (Tóth) Laci grupphoz. A fidesz nem szokott hálátlan lenni a számára kedves szolgái irányában, aki hajlandóak benyalni a meleg szarig és torzsáig szopni. A szegedi fasiszta paraszt, bocsánat inkább bunkó tahó, mert ez a geci sem dolgozott soha életében, mint a másik a csúti geci. Tóth Laci magyarosította a nevét, Toroczkai lett. Nekünk mindig kell, hogy szar legyen, különben fenenagy jó dolgunkban talán el is tűnnénk. A szerencsétlen bohóc kezelésével nem kellene sokat várni, mert a csútié is megkésett és most láthatjuk hová jutott az idiótizmusával. Talán társuljon be Toroczkai (Tóth) Laci is a fekete kisbuszba a grazi utakhoz. Mint egy falat kenyér annyira hiányoztatok a parlamentből, nincs elég szélsőjobbos idióta barom benne. Ez nem Balkán, ez fekete Afrika, de lesz még Észak-Korea is, a fasiszta 2/3-ad nácikkal kiegészülve.
m73
@Őrnagy: én tudok olvasni a kurvaanyádat. Csak te nem tudsz érdemben válaszolni fidesz komcsi patkánya:-)
Őrnagy
@ húgyagyúm73: Nem tudsz te semmit gyagyás büdösbogár libsi.
Őrnagy
@Eladott Ország: Fidesz rokonnal rendelkező gyagyás Isten barma libsi. Feleslegesen erőlködsz, hogy bárhová beskatulyázzál! Utálom a szarabbikosokat és a MIHAM-os barmokat! A toroczkai (Tót-ot) különösen.
m73
@Őrnagy: ez a válaszod bugris? Elég gyenge és szánalmas:-) És te mit tudsz fideszék buzija?
balos
@Őrnagy:Nagyon örültem,hogy megütőtték a szellemi színvonalad a soraim!Remélem a család örömmel fogad,mikor apportírozol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok