A Kósa Lajos által elnökölt Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség hat versenyzőt nevezett a szerdán kezdődött Eb-re, ám közülük csak egy született magyar – egy Ukrajnában, négy pedig Oroszországban látta meg a napvilágot és jelenleg is orosz állampolgár. Az Eb-n az ukrajnai háború miatt nem indulhatnak az oroszok és a fehéroroszok. Mindez azért is érdekes, mert a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) egyetlen magyar és egy 2016 óta Magyarországon élő és versenyző ukrán sportoló mellett négy Oroszországban született orosz állampolgárt nevezett be egy olyan kontinensviadalra, ahol normál esetben nem indulhatnának.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"2022 szeptemberében először a Valaszonline.hu hívta fel a figyelmet a magyar korcsolyasportban tapasztalható orosz invázióra. A honi műkorcsolya jelenét feltáró írása szerint Berei Mózes elhagyta az SKSE-t, mivel Sebestyén Júlia is az oroszokat favorizálta vele szemben.

"Ez a felirat, hogy HUN, nekem a hazám, a szívem, az orosznak csak betűk, és te őt választottad helyettem"

– édesanyja Facebookon közzétett beszámolója szerint a sportoló ezzel indokolta addigi edzőjének a klubváltást. Berei és a roppant tehetségesnek mondott Papp Vivien is külföldön, Olaszországban edz már. A korábbi SKSE-versenyzők közül Nagy Balázs visszament Amerikába, ahogy Ekker Léna, és Zsembery Katinka is az oroszok térnyerése miatt hagyta el Sebestyén Júlia klubját."
VASTAGBŐR
hol a bizonyítvány kupakfejű ... ne a koriról dumálj .. már orosz nyelvből sem középfok ? meg angolból sem ?
VASTAGBŐR
a jó kis nyugati passzzzát szél, amikor keletről fúj be, ami északon van ... és visszafújódik az információ a kupakokig

www.debreciner.hu/cikk/8037_kosa_lajos_ket_cikluson_at_diplomaskent_debreciner

www.nyugat.hu/cikk/politikusok_diploma_erettsegi_nelkul
balos
Ez a nemzethy kurmány még úgy adta elő magát x-éve,hogy a magyar legyen a beszélt nyelv itthon,de manapság már a vízcsapból is idegen nyelven reklámoznak és a csencs mani felíratok mindenhol!A tv-ben nincs egyetlen olyan adó,ami nem a reklámokból élne meg!Magyarán fosok a műsorok,de a kultúrha így szereti eladni magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.