Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább... Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant.

„Éjjel dönthette el, hogy nincs tovább” – Lendvai Miklós apja fia végzetes éjszakájáról mesélt

Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét? – emlékezett vissza a tragikus halált halt Lendvai Miklós apja.

Lendvai Miklós nélkül szállítottak bútort a szülei házához a volt válogatott labdarúgó munkatársai, ugyanis a kollégáinak már nem vette fel a telefont, az autója viszont otthon volt. Munkatársai nem sokkal később visszatértek a lakásához, hogy kiderítsék, mi történhetett vele. Kicsivel később Lendvai szülei is csatlakoztak, édesapja azt mondja, azért, mert érezte, hogy menniük kell. A 47 éves férfi holttestét végül nem a szülők, hanem a kollégái találták meg

- erősítette meg a Sportal.hu-nak idősebb Lendvai Miklós fia öngyilkosságát.

Lendvai 1991-ben Zalaegerszegen kezdte pályafutását, majd Franciaországban a Girondins Bordeaux, Svájcban pedig a Lugano csapatában futballozott. Később Magyarországra visszatérve 1998-ban a Ferencváros játékosa lett, ezt követően pedig újabb légiós évek következtek Belgiumban és Cipruson.

Külföldi csapatai után Győrben, majd ismét Zalaegerszegen játszott. Edzőként két időszakban is irányította a ZTE-t. Lendvai 1996-ban, Csank János kapitánykodása idején mutatkozott be a magyar válogatottban, amelyben 23 alkalommal kapott lehetőséget – írja a Telex.

Az elmúlt években Lendvai Miklós eltávolodott a futballtól, helyette apósa építőipari vállalkozását vezette. Párjával öt gyereket neveltek.

Forrás: Sportál, Telex
Fotó: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: 0rbanisztánban nem ritka az öngyilkosság, kideríthetnéd az okokat !
értelmesebb dolog lenne mint a mostani ,hogy is mondjam, "teljesítményed" !
izéke
őszintén nekem semmit nem mond a neve, ahogy a többi " sztár" focistáé sem. De lassan már gyászjelentés rovat is indulhatna mert mindig meghal valaki és akkora hirverést csapnak itt mintha minimum a Nap esett volna le az égről. Nyugodjon békében,de unalmas mar heti rendszerességgel ezekről olvasni.
csak úgy....
@KisTehen: ügyes, -ismét egy súlyos bizonyíték az elmebetegségedre!
csak úgy....
@KisTehen: még ügyes is vagy a tetejében, nem csak elmebeteg! :) te kis táltos tehen,fogadok kettö apukád van és anyud egysem..
e örö e bódottá
Miért a faszért kell néznem még mindig ennek a fasznak a buta arcát az ajánlóban?
Pörgetek, csak pörgetek és ugyanaz a szar ömlik rám...

Te fasz, feltámad mindenki, valaki az életre, valaki meg az ítéltre - mit nem lehet ezen megérteni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.