A testvérpár kihagyja a jövő heti dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságot. 

Liu Shaolinék nem lesznek ott a jövő heti rövidpályás vébén

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Liu Shaolin és testvére, Liu Shaoang kínai bemutatkozása egyelőre elmarad: a magyar színekben olimpiai bajnoki címeket szerző testvérpár kihagyja a vébét. 

"Beszéltem velük, és Shaolin már ott is lehetne a vb-n, de azt mesélte, hogy valamilyen adminisztrációs ügy miatt végül lecsúsztak a kínaiak a nevezéséről. Úgyhogy ez az oka annak, hogy továbbra is várni kell a bemutatkozásra. Számukra ráadásul ezzel véget is ért a szezon"

– mondta a Sportal érdeklődésére Burján Csaba, aki Knoch Viktorral és Liuékkal együtt a 2018-as váltó tagjaként olimpiai bajnok lett.

A tavaly nyár óta a szurkolók elől eltűnt testvéreket viszont a mostani viadal kihagyásával legközelebb ősszel láthatják az érdeklődők világversenyen.

"Láttam a srácokról biciklizős képeket, ami arra utal, hogy számukra már vége ennek a szezonnak, és már a folytatásra alapoznak. Persze még kínai válogatóversenyek lehetnek, de nemzetközi megméretésre ezek szerint már nem készülnek. Az olimpiai utáni idényben gyakran döntenek amúgy is a pihenés mellett a klasszisok, ez még nem jelentős kihagyás"

– mondta Burján.

Forrás: sportal.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Liuék rossz lóra tettek!Minél öregebb valaki annál kisebbek az esélyei egy VB cím elérésére, úgy hogy most ugrott sokkal jelentősebb összegű állami "elismerés"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.