Lekéshetik az esti Európa Liga-mérkőzést.

Feltartóztatták a Fradi különvonatát, ami a zöld-fehérek szurkolóit szállítja az esti Bayer Leverkusen-Ferencváros meccsre. 

Az Index szerkesztőségéhez egy alábbi e-mail érkezett:

"Ismerősöm jelezte pár perccel ezelőtt, aki a Fradi szurkolói vonattal indult Leverkusenbe, hogy Csehországban, Krippenben másfél órája állnak, mert a német határvédelmi katonák ellenőrzést végeznek. A vonatról mindenkit leszállítottak (kocsinként), átvizsgálták őket, személyi iratokat kértek, majd a katonák kutyákkal felszálltak a vonatra, és a csomagjaikat kipakolva, szétdobálva mindent átellenőriztek. A szurkolók értetlenül állnak az ilyesfajta vizsgálat előtt. Feszült hangulatban vannak, mert jelenlegi számítás szerint nem érnek oda a meccs kezdetére, jelenlegi álláspontjuk szerint maximum a második félidőre"

– írta az Index egyik olvasója.

A levél szerint a szurkolóknak rengeteg feszült pillanatot okozott a fennakadás, de kiderült, a vonat azóta már továbbindult.

Feltartóztatták a Fadi-szurkolók különvonatát a német határnál

Fotó: Aranygól/Facebook

A ferencvárosi klub így reagált a történtekre:

„Bár a különvonat a szurkolók saját szervezésében indult útnak, mind az FTC, mind a Külügyminisztérium és az érintett országok magyar külképviseletei segítik abban, hogy a szurkolók problémamentesen és időben eljussanak a mai esti mérkőzésre."

Forrás: Index.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,a Külügyminisztérium és az érintett országok magyar külképviseletei segítik abban, hogy a szurkolók problémamentesen és időben eljussanak a mai esti mérkőzésre."

Miért is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Egykor (Ceausescu idejében a román határon ez volt a "normális" eljárás . Azóta az oláhok már kulturálódtak , elkezdtek európaivá válni .Valakinek meg tatrani kell azt a szintet is...
csak úgy....
bayer 04 leverkusen 2-0 ferencváros
2forint a meleg lángos kikapott a ferencváros,avagy nagy hühó semmiért!
verőce21
@csak úgy...: Te egy pszichopata állat...!
Dr. Proktor
Gonosz németek! Hát nem elkobozták derék szurkolóink drogjait, késeit és egyéb nem stadionba illő cuccait!
Több tiszteletet szurkolóinknak!!!
nezelodo
A hírük messze megelőzte hazánk dicső fiait! Tartok tőle, hogy nem közülük kerülnek ki a jövő század szentjei, bár ha még akkor is az Orbán dinasztia lesz hatalmon még az is megeshet.
ómió
A dédelgetett migráncsaitokét kellett volna, idióta germánja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.