Kárpótlásul azért, mert a Diósgyőr kapusa megalázta őt.

A DVTK meghívta a szülinapos kisfiút, Énokot a következő meccsükre

A csapat kárpótolja Varga Énokot, akinek születésnapja alkalmából megengedték, hogy a hétfő esti MTK–Diósgyőr másodosztályú rangadó második félidejének elején ő végezhesse el a kezdőrúgást – írta meg a Telex.

A kisfiú nemcsak belepöckölt egyet, hanem kapura is tört a labdával, de a lövését, majd az újbóli próbálkozást is védte Senkó Zsombor, a diósgyőriek kapusa, aki ezután még jó messzire el is rúgta a labdát. Cserébe a kihagyott gólokért, a DVTK tulajdonosa, dr. Magyar Mátyás meghívta az MTK-szurkoló kisfiút és szüleit, valamint Énok minden MTK-s csapattársát Diósgyőrbe, a DVTK egyik soron következő hazai mérkőzésére, amit ők el is fogadtak

– áll a DVTK honlapján.

Forrás: Telex.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Dr. Magyar Mátyás úgy járt el, ahogy ebben a helyzetben elegánsan lehet. Azt is helyeselném, ha a vendégek látogatása alatt a vendégek fogadásában és kísérésében venne részt.
Juhász István
Van azért némi EMBERSÉG is a magyar fociban. Tetézném azzal, hogy átadnék a kisfiúnak egy mezt, amit a kedvencei kimoshatatlanul ALÁIRTAK.
Emmersson71
Az élet nem habos torta ;) A kisfiút az életre készítette fel a kapus. Ha beengedi, akkor majd azzal cikizik a társai, hogy "...hát Senkó nem is védte, úgy könnyű!"!
Egyébként is, a kezdőrúgást veszi meg ilyenkor egy néz/szurkoló, nem egy teljes akciót! Meg kell nevelni a gyereket, hogy amiért fizetünk, csak azt vesszük igénybe! Illetve apucinak kell szólni, hogy ne biztassa a srácot.
Emmersson71
@Juhász István: Az megvan, hogy a srác MTK drukker és a DVTK kapusát baszogatják most? Ki írjon alá mezt, a diósgyőriek? Ki a francnak kéne az ellenféltől mez..mert spec én max portörlésre használnék egy FTC pólót :P
Pálinkás Pál
ez egy demagóg ...szerintem előre megrendezett dolog,..-lásd ,napok óta pörög rajta a sajtó,..-az egyénbként felejthető meccsről...
Emmersson71
mandiner.hu/cikk/20230314_diosgyor_sport_labdarugas_foci_mtk?utm_source=ripost.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_04_b

"Kuznyecov Szergej, a DVTK vezetőedzője az eset után úgy fogalmazott, szeretné felmenteni a kapust, ugyanis az ő kérése volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, a kapus csak eleget lett a kérésnek."

***

"A mérkőzés után a DVTK edzőjét megkérdezték, mit gondol arról, hogy Senkó elrontotta a Varga Énok születésnapi ajándékát, mire Szerzej Kuznyecov annyit válaszolt: rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek!"

mandiner.hu/cikk/20230314_diosgyor_edzo_dvtk_sport_labdarugas_foci_mtk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.