A szombat esti, az Udinese elleni góljával lett az olasz Serie A történetének legidősebb gólszerzője.

Zlatan Ibrahimovic lőtte az AC Milan egyetlen gólját az Udinese elleni, szombat esti olasz bajnoki mérkőzésen, amivel a Serie A történetének legidősebb gólszerzőjévé lépett elő – olvasható az MTI hírében.

Korrekorder lett a góljával Zlatan Ibrahimovic

Fotó: wikipedia CC BY2.0/Flickr/Doha Stadium Plus Qatar/Mohan 

Az Udinéből végül 3-1-es vereséggel távozó milánói alakulat elnyűhetetlen svéd sztárja a bajnokságban gyengélkedő, a Bajnokok Ligájában viszont a legjobb nyolc közé jutott csapata javára megítélt büntetőt elsőre elhibázta, a megismételt tizenegyest viszont már magabiztosan értékesítette, így 41 évesen és 166 naposan ő lett az olasz élvonalbeli bajnokság történetének korrekordere.

Az eddigi csúcsot az AC Milan korábbi játékosa, Alessandro Costacurta tartotta, aki 41 évesen és 25 naposan volt eredményes szintén az Udinese ellen, és ugyancsak tizenegyesből 2007. május 19-én, pályafutása utolsó mérkőzésén.

Ibrahimovic kilenc hónapos szünet után február végén tért vissza a pályára, és meghívót kapott a 2024-es Eb-selejtezőkre készülő svéd válogatottba is.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Aki fiatal korában rugdosta a gólokat, nekünk is gurított vagy kettőt, az idősebb korában is be tudja rúgni a labdát , ha nagyon karja, és Zlatan nagyon akarta a gólt!
Juhász István
Zlatan NAGY FOCISTA volt mindég. Nekünk 2x is OKOZOTT FEJTÖRÉST az utólsó pillanatokban lőtt góljával... Sajnálom a srácot, rosszkor született. Amikor a pályán ott van Neymar, Messi, a CR 7, és sorolhatnám még, nos akkor nehéz a dolga... Pláne ilyen, öregedő focistaként. Remélem a SVÉDEK adnak majd neki valamilyen sporttal kapcs. MUNKÁT, ne kelljen celebként élnie, mint a magyar - néhai , igazi sportembereknek, birkózóknak. Nevet nem irok ki, mindenki ismeri, akármelyik TV csatornát kapcsolod be, ott vannak. Főznek, tojást törnek a fejükön, mennek Ázsiába, de ha kell még táncolnak isLesüllyedtek a Gáspár család szintjére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.