Az agykontroll egy nagyon egyszerű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer. Nagyon hasznos megtanulni levezetni a feszültséget, mert orvosi tény ma már, hogy aki állandó feszültségben él, könnyebben megbetegszik, mert gyengébb az immunrendszere, mindenféle betegséggel szemben védtelenebb. A feszültségnek egyetlen egy igazán hatékony és természetes ellenszere van: a lazítás. Az elmefejlesztés azt jelenti, hogy megtanuljuk ébrenlét és alvás határán megtartani magunkat, mert ilyenkor az elme mélyebb része – a tudatalatti, vagy tudattalan – nagyon befolyásolhatóvá, programozhatóvá válik.

Feltöltő: meszarosmark
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dumbi
Résztvettem az egyik tanfolyamán, és tényleg működik!
csutak
Hose Sylva okos ember, összegyűjtötte a népi megfigyeléseket.
Vigyázat sok az utánzó!
A Csontos féle "Szellemsebészet" nem más, mint az agykontroll egyik alkotóeleme, kellő marhaságokkal és maszlagokkal megöntözve.
Tudom, mert én szinte az összes ismert marhaságot végighallgattam!
Pl. Reiki egy német pasas gmbh-ja, azaz KFT-je. Magyarul pénz ingyen, neki!
Aki az agykontroll mögé szeretne látni az kellőképpen tanulmányozza C.G. Jung kollektív tudattalan elméletét.
bra048
Mostanában volt egy nap ,amikor erős reggeli rosszulléttel, megfázással ébredtem. Az agykontroll kazetta mintegy 40 perces hallgatása után a rosszullétem teljesen megszünt és nagyon jól éreztem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.