Bemutatták Lady Gaga és Beyonce közösen készített új videóklipjét, amit itt nézhetsz meg.

Forrás: kakukk.ro
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szabosa
@bellini: :)) persze, hogy nem ép! Ép elmével ilyen zenét nem lehet csinálni. Kontúros, nagyon egyedi stílus, még ha van is hasonlóság más zenékkel akkor is mááááás! :D Nem véletlen, hogy német országban az utóbbi zenei fesztiválon szinte minden díjat besöpört. :D
Zenei világom körgrafikonjában csak kis szeletet kapott ez az irányzat de annak 75%-át Gaga tölti ki. Emberileg nem ismerem és nem is érdekel csak a munkája, a zene!
bellini
@bigyibogyo: én is imádom :D
@szabosa: az első két szó után azt hittem, jól lehuzod :)) Lady Gaga rulez :D:D:D Én szívesen megismerném személyesen is, jó fej csaj lehet.
bigyibogyo
@szabosa: Azt írták róla, hogy nincs komoly csapat körülötte, mindent magának talál ki. Zenét, szöveget, stílust.
Simán fellép élőben zongorán kísérve magát..
www.youtube.com/watch?v=4_UUKJlPbXM
Legtöbb számát nem szeretem, de minden elismerésem az övé
bigyibogyo
Rendesen offtopic, de a másik nagy meglepetés számomra:
Scarlett Johansson www.youtube.com/watch?v=XCx5sOj7SlA
Tőle nincs olyan amit ne szeretnék :)
bellini
@bigyibogyo: a dalt ismerem, de ezt a felvételt még nem láttam. Nagyon jól passzol Scarlett hangja a srác hangjához. És azok a szemek ;))
szabosa
@bigyibogyo: ...igen! hogy szinte egyedül dolgozik az külön elismerést érdemel.
Kettő "slágere" után lettem kíváncsi, hogy vajon mit tud még.... 2 CD-nyi zenét meghallgatva, akkor, semmi zavaró nem volt benne ezért végig is ment a teljes zenei anyag és másnap már hiányzott. Ilyenkor derül ki, hogy mennyit ér :))) Szerintem teljesen rendben van a többi száma is, beleértve az igen érdekes feldolgozásokat is.
- alattomos fülbemászó zene érdekes, dinamikus ritmussal, hol szelíden, hol nagyon durván pulzál a térben s ha nincs komolyabb elfoglaltságod azt veszed észre, hogy ritmusra jár kezed lábad - és a zene ezért van, hogy megmozgasson, hogy érzéseket ébresszen, támasszon fel akár hamvaiból.... :)))

- éppen most számolgattam, eddig nem foglalkoztatott a dolog - 39. éve rendszeresen, tavasszal, (március - április) amikor olyan a hőmérséklet, éppen úgy süt a nap és úgy vetődnek az árnyékok, nekem akkor Slade-et kell hallgatnom, nem tudom megmagyarázni.. talán olyan érzés mint ha akkor kezdődne valami új, akkor éledne újjá a világ.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.