Megfojtotta, majd a kertben elásta az újszülötteket.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
én kötelet adnék neki, hogy a kört bezárja
moncsi
A férj nem vett észre semmit. Meg a nagy büdös lofaszt ez kamu ... nem veszi észre hogy az asszony hizik utána meg hirtelen lefogy? nem vette észre hogy anya nem menstruál?
ohatatlanul ott vannak a nyomok mindig akár hogy probáljuk eltitkolni nem megy. Mindig van egy kis árulkodo jel. Kamu ,vagy ennyire leszarta az asszonyt?????
farczadi
@moncsi: lehet, ritkán járt haza... hajnalban ment, estig húzott, hogy az asszonynak legyen, amiből költeni... ami nem derül ki, hogy vajon a gyermekek tőle voltak?
trix
Nem hiszem el hogy a férj nem tudott a terhességekről.....városunkban is megtörtént, hogy az asszony terhes volt, végig járt dolgozni, bő pólókat hordott, és mivel parkoló őr volt, övtáskát rakott a derekára....azt észrevették az ismerősök hogy hízott, de terhességre nem gyanakodtak...a padláson szülte meg a gyereket, nejlonzsákba tette, és egy dobozba, aztán ott hagyta....elkezdett nagyon vérezni, és mentőt hívott a férje, bevitték a kórházba,ott már egyértelműen megállapították hogy szült....aztán ment a rendőrség, és intézkedtek...volt még négy gyerekük, de elvették államigondozásba. Természetesen a férj itt is tagadta, azt mondta hogy nem feküdtek már össze....én mindkettőt lecsuknám !
csutak
Az biztos, hogy az én feleségem nem tudta volna eltitkolni a terhességét!
Kisebbik lányom lehülyézett, amikor szóltam neki, hogy várja az unokám:)
Hét hónap múlva már látta saját szemével, hogy igazat mondtam!
farczadi
énszerintem képtelenség eltitkolni. előfordulhat, hogy ez alatt az idő alatt egyszer sem fekszik össze az asszonnyal, de... nem látta egyszer sem fürdeni? egyszerűen elképzelhetetlen. egy terhes nő nem olyan, mint egy kövér nő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.