Kezdődik, itt van…, eljött a hideg, és nem kímél minket! Lassan mindenkinél előkerülnek a szekrény aljából a tél kötelező kellékei, úgymint a kesztyű, sapka, sál és társaik! Ha az előbb említett kiegészítőket felvettük, már csak egy valamire nem gondoltunk. Ez pedig nem más, mint testünk egyik legérzékenyebb pontja, ami a legkevésbé tűri a hideget, a derekunk!

Forrás: marmalade.hu
Feltöltő: sagirobert
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TAM
Imádom ezeket a cuccokat!!
DIivatosak hasznosak, csak nem lehet itthon kapni...
muriskata
@TAM: De lehet őket itthon kapni!
Több márka is van.
Pl. hippsy, lollee asszem
Zsoo
@muriskata: Mennyibe kerülnek ezek a hulmik??
De azt tényleg már nem értem, miért nincsenek meleg pulcsik??
Valaki erre tudna választ adni?? Mert a pulcsi készítőknek tudniuk illene ezt, hogy a derék dolgában a nők nagyon védtelenek!!
muriskata
@Zsoo: 2500 Ft-tól vannak körülbelül. Neten, sokfajtát lehet találni! Jó keresgélést hozzá! Én nagyon szeretem a sajátomat! az enyém hippsy.
És már nekem is kéne egy jó meleg pulcsi, ha valaki tud tippet adni, hogy hol lehet kapni, és lehetőleg 10.000 huf alatt, azt szívesen veszem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.