Az elmúlt évek élelmiszerbotrányai nem kis felháborodást keltettek bennem, mint ugyanúgy kelthetett sok mindenkiben. Miért kell nekünk „mindenki szennyese”? Gondolok itt a Szegedi paprika esetére például… vagy említhetném még a mézet, a tésztát, amik után üres polcok maradtak a boltok sorain.

Forrás: marmalade.hu
Feltöltő: sagirobert
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TAM
Húúú, késő bánat... Szólók a kedvesemnek, hogy vigyázzon a kis srácokra, ha még egyáltalán vironcok!!
Tömni fogom BIO cuccokkal!!!!!

kissbence
Szerintem majdnem tök mindegy mit eszünk...
Most azt hiszed, hogy pl a BIO az tuti az egészség kulcsa.
De bizony a bio nem azért bio, mert max a kukacok és a madarak kezelgetik. Ő is megkapja a maga kis vegyszer dózisát! A különbség, hogy pillanatnyilag ezeknek a biokezelő szereknek a státusza: "egészségre nem ártalmas".
Üzlet ez hidd el. Majd 5 év múlva kiderül, hogy ott is van valami hamisság...
...a spermáknak meg addigra annyi :P
TAM
@kissbence: Na ne mondd már kisbence, hogy Te ilyen okos vagy!! Hidd el, a bio cuccok igen is egészségesek. Olyan gazdálkodásból származnak, ahol még senki nem látott vegyszert, SŐT!
ezen helyeken tényleg mindent a kukac intéz el!! Ilyen helyek kellenének magyarországon is, hogy több gyerek szülessen, és több egészséges ember boldogan mosolyoghasson!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.