A zsíros ételek mellé fogyasztott bor, sör az emésztést nem serkenti, de a mértékkel fogyasztott bor az "LDL" rossz koleszterin és a szabadgyökök káros hatását némiképp ellensúlyozza. A konyak viszont serkenti az emésztést, ezért ne aperitifként igyuk, hanem inkább étkezés után.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Nem iszom alkoholt, de a megállapítás úgy en Block marhaság!
mindenlében
@csutak: ugyan miért, én régóta tartom magam az esti egy pohár vörösborhoz , nagyon jó lazítószer.
csutak
@mindenlében: Évekkel ezelőtt amikor a szíven elkezdte a hülyülést orvosi rendelvényre ittam napi kettő deci vörösbort.
Megtehettem, hogy a Bordeauxot északról megkerülő ringen szerezzem be ezirányú szükségletem, vagy Murciában. Csak vöröset, de ütőset:)
A múlt év november végéig azt ittam,de sajna azóta kell gyógyszert szednem. Ihatnék mellette amennyit előtte, de szart nem fogok!
Úgy néz ki, hogy digitalizálni akarnak (Pacemaker)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.