Dr. Legato szerint a férfiak születésüktől fogva sérülékenyebbek, és míg a nők folyamatosan harcoltak és harcolnak azért, hogy megfelelő egészségügyi ellátást kapjanak, a férfiak nem törekszenek erre. "A férfiakat születésüktől kezdve arra biztatják, hogy szorítsák össze a fogukat, ne mutassanak gyengeséget, és legyenek férfiak" - véli a szakértő.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@ila51: Aki picit belegondol a dolgok rendjébe az ezt elfogadja.
A nő a folytatás!
Klónozni csak nőt lehet tudtommal.
ila51
@csutak: Csak a gyakorlatnál maradva , nálunk a férjem elzárkózik minden gyógyszertől , orvostól. Horkol , túlsúlyos is , de nem hisz abban , hogy ez ártalmas is lehet. Nemrégóta van ez így , azt hiszi mindíg a fiatalkori biztonságban van , most éppen brassóit vacsorázik.
csutak
@ila51: Egészségére:)
Komolyra térve, üzenném neki, nehogy úgy járjon, mint én!
Hazajöttem ohne panasz oszt ugrott a jogsim:(
De még élek!
ila51
@csutak: pedig ez az élete , csak vezetett eddig , hiába van erősáramúja , sosem gyakorolta...mindíg küldöm sétálni , ha szabadideje van , a sok ülés után , meg azért aludni is hagyom. Édesapja cukros volt , pedig mindíg kint gyűrte az ipart , kovács volt , 1 éve halt meg 83 évesen.
csutak
@ila51: Ma 87 éves az anyukám!

Visszatérve a mozgásra:
Volt egy kútya ( az volt a neve:) a a családban, aki naponta háromszor levitte az apukámat sétálni. Jól értetted azért vették a kútyát, hogy sétáljonak, mert apukám is csak céllal mozdult meg.
14 év után a kútya megtért az örök vadászmezőkre 2008 augusztus végén. Apukámat május 25-én temettük a múlt évben!
Ennyit jelent egy idős embernek a mozgás hiánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.