Bár az sem kizárható, hogy máris útban van Vilmos herceg (28) és Kate Middleton (29) közös gyermeke, az azonban bizonyos, hogy még az idén jöhet a baba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@palika: Édesem, Erzsébet angol királynő semmiféle vicc kedvéért nem fog szökdécselni és szerepet vállalni személyesen egy ilyen videóban! Számtalan alteregója van, mint ahogy a többieknek is. A kiváló maszkmesterekről már nem is beszélve :))) Hidd el, ezek nem a királyi család tagjai.
a Pepita
@Zsoel: Nagyjából. Nekem mind a két fiam túlhordásos volt, a kisebbik majdnem 10 hónapra született.
Január
Ezek a szereplők csak nagyon hasonlítanak a királyi családra, de nem ők voltak. Egy sem.
Pl. András herceg lányai csak az alakjuk volt hasonló, Harry herceg alteregója is csak 1-2 pozicióban volt összetéveszthető az eredetivel, Erzsébet királynő egyáltalán nem hasonlít. Vilmos herceg a valóságban kopaszodik, itt egyáltalán nem, még Kate alteregója hasonlitott talán az eredetire legjobban, de ott is inkább a hosszúhaj miatt.
Zsoel
@Klári: Akkor meg már pláne két hónapja terhes kell hogy legyen a nő. :)
agi 5
Nem Vilmoshoz való ez a lány sokkal öregebbnek néz ki és való igaz ,hogy van korkülömbség köztük.Nekem nem szimpi sajna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.