Napi öt adag zöldség és gyümölcs és legfeljebb 500 gramm vöröshús fogyasztása egy héten, ez a megfelelő diéta arra ha el szeretnénk kerülni a rákbetegségek kialakulását.

Forrás: kakukk.ro
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

roberto
Bizony fontos odafigyelni a megfelelő táplálkozásra, manapság egyre többet hallani a rákbetegségek egyre gyakoribb előfordulásáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.