Még mielőtt belekezdenénk: nem az a célunk, hogy bármilyen szinten is felmentsük azokat, akik gyerekeket bántanak, akár szexuálisan, akár másképp. De ami a pedofília fogalmát illeti, nem árt tisztázni egy-két kérdést – vagy, ha nem is tisztázni, legalább feltenni őket. A pedofília, mint tett: bűn, mint állapot: nézőpont kérdése, beszélni róla azonban biztosan nem az.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Egy szexuális aberráció vajon mitől lenne normális??
Atha
@dragonita: Jajaja!
Keresztény emberként magamnak és hitemnek sajnos némiképp ellentmondva csúnya dolgokat művelnék aki bántaná ártatlan, tiszta lelkű szeretett gyermekeinket!

Nem tűnhetsz el! Megtalállak! Vadász vagyok! :-)
a Pepita
Nita! A föld alatt szeretnéd látni a pedofilokat? Alaposan megritkítanád az egyházak vezetőit! Miféle gyógyszer segítene ezeken a genetikai hulladékokon? Én egyféle gyógymódot tudnék elképzelni. Beleültetni egy székbe őket, rákötni a vezetékeket és gyerekek képeit mutatni nekik. Ahányszor izgalmi állapotba kerülnek megrázni őket árammal. Radikális, de hatásos módszernek tűnik.
libero
"Hála" az értelmiség (hm...) liberális szárnyának, a sok unatkozó hontalan világpolgárnak, lassan kötelező lesz a heteroszexuális partner mellett időnként homoszexuális kapcsolatot részesíteni, aztán néha-néha némi pedofíliával kell színezni a palettát, végül kötelező lesz néhány alkalomra a partnerválasztás az állatfarm két- vagy négylábú lakói közül.

Aki túlzónak tartja ezt a fejtegetést, gondoljon arra, hogy egy generációval korábban a homoszexualitás szégyen és bűn volt, a közelmúltban pedig országos szerv humán erő (személyzeti) gazdálkodásának vezetőjét is ebből a kőrből választották, az igaz, hogy az egészséges lelkületű férfi munkavállalók nem mertek a búgó hangú, "kreténen bájos férfiú" társaságában a liftben kettesben utazni...
fan.tomas
Az sem normális aki ezt felteszi mint kérdést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.