Tegnap már körbeszaldt az interneten a hír, hogy a TV2 csinált valami baromságot Kapócs Zsókával élő adásban. A filmet utólag megnézve azt mondom, bár ne tette volna. A comment.com azt kifogásolta, hogy egy hírműsor nem engedheti meg magának az ilyesmit, mert szükségképpen veszít a hiteléből. Ebben is van igazság, de bizonyos körülmények között azért el tudom képzelni, hogy különesebb negatív hatások nélkül jöjjön ki egy műsor valami ilyesmiből.

Forrás: addict.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
jézusom, ez tényleg mennyire fájdalmas

igaza van az addictnak: ez a médiahack szánalmasan vacak, kiábrándióan amatőr és ráadásul MÁR MEGINT hülyének vagyunk nézve.

a vízivó afrikai kisfiús hack a belga tévében, az nagy ötlet volt
Tcat
Én tegnap iccaka láttam a neten és nagyon-nagyon szánalmasan gyenge volt...

Vajon komolyan gondolták, hogy ezt a tömeg beszopja? Húztak egy újabb negatív strigulát maguknak sokaknál az tuti. Persze a negatív reklám is reklám, de tán nem így kéne...
tsabeeka
hát erre most nem is tudok mit mondani
zsolti
uhh, most ment le ugyanez a joshi barat showban. vmelyik irigyhónaljszagos bejött, és hogy hol van az XXL stúdiója... fáááááj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.