Az X-faktor kilencedik élő adásában a "Kedvenceké" volt a főszerep. A tehetségek elénekelhették kedvenc dalukat, míg a második produkció a saját mentoruk kedvelt dala volt. A zsűri egyhangúan elégedett volt a versenyzők teljesítményével. Ennek ellenére valakinek most is mennie kellett…

Forrás: ricsajok.hu
Feltöltő: rivalda11
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Feraj49: Nagyon igazat írtál, ez a nő, tényleg beteg személy, Képtelen szembenézni a kudarcokkal, sem a műsorban nem képes elfogadni a kudarcot sem pedig a magánéletben. Pedig a kudarcok, is adhatnak pozitív tapasztalatot!
Zolee75
A Gergő nagyon béna volt!Be is ismerte a Coolon.Tehát a nézök nem arra mennek h kinek van a legjobb hangja.Hanem arra aki sármos :( Ha a Gergő nyeri meg akkor 1 nyári slágeres lesz.
anka
@Feraj49: - egyet értek veled..., és még az, hogy Gesztivel nagyon összejátszik!
papahungary
Sokan szerintem félre értik ezeket a műsorokat. Itt nem az a fontos, hogy ki a legjobb, mert az győz aki a legtöbb szavazatot kapja. Legjobb példa erre amikor kiesett VV Christofel 100 000 tábora volt a kiesése után mindenki nyavajgott, de még is lenyomta őt csaba mert ő rá több szavazatot küldtek.:D
full
Keresztes Ildi versenyzőjének már rég kint lenne a helye az utcán.Magyarok ébresztő!!!Fiatalok,Ti nem tudjátok felfogni,hogy itthoni versenyző is van olyan jó mint a Román,Szerb,Horvát,stb.Miért nem értitek meg,hogy saját hazátokban élőket kellene támogatni.Nincs fületek,Muri Enikő volt a legjobb,és neki kellett párbajozni????Ébredjetek már fel itt a legjobbat keresik"keresnék"nem a külföldieket.Tisztelem a külföldön élő Magyarokat,de versenyezzenek saját otthonukban nem nálunk!!???Keresztes is csak itt dumál otthon Romániában semmire nem vitte.Ébresztő amíg nem késő!!!Hajrá Muri Enikő!!!
full
Tamás Te is nagyon jó voltál,Gergőnek kellett volna már rég kiesni,Keresztes egy vén,elmeorvosi eset,ráncos csúnya banya,lötty az egész Nő menjen Romániába ott bizonyítson ott egy senki,devalvált ember.Emberek Ébresztő.Hazai győzzön,és leány.Hajrá Muri Enikő!!!!Te vagy a legjobb,ha puc.. lenne a lányok is rád szavaznának,nem tudják felfogni,hogy a tehetséget kellene díjazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.