Csaba: - A legtöbb összetűzésem egy emberrel van, és ez Attila. Attila: - Az utóbbi hetekben a legtöbb konfliktusom ezzel a lánnyal van, ő a legnagyobb színész a ValóVilág 5-ben. Hajlamos nagyon sokat hazudni. A mai napig nem bocsájtotta meg, hogy az édesanyját gyalázta, és ez Vera. Vera: - Több emberre is rakhatnám a jelem, mert jópáran becstelenek itt bent a villában. Ráadásul ezek jól összeálltak. Most olyan emberre rakom a jelem, aki képes másokat hergelni, hogy akár meg is üssék, és kizárass az ellenfelét a játékból. Gergő: - Két ember között vacilláltam, Attila és Vera között. Végül is mindegy melyik megy ki, jobb lesz a hangulat a villában. Taktikai okokból most Attila kapja a jelet.

Forrás: szarketing.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Canada
Veronika szerint Vera többszőr is elmondta, hogy Seherezádét tartja a leggyengébbnek. Így valószínűleg őt viszi majd ki. Lehet, hogy Péter megmenekül?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.