Míg régen járványok tizedelték az embereket, ma már rengeteg problémára találtak gyógyulást az orvosok. Mindez a folyamatos kutatómunka eredménye, mely a kétezres években odáig fejlődött, hogy etikai kérdéseket feszegető felfedezések is napvilágot

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Köszönöm nem kérem!Ez már az emberi szabadság teljes megsemmisülése. Mellédumálással sok embert meglehet majd téveszteni.De lánc nélküli rabszolgasághoz vezet.Minden lépésről tudni fognak !Gondoljuk ezt azért tovább!!
Kecske Béla
"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek és hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat."
allebazi
/Kecske Béla/ Igazad van,és igy is lesz,ahogy megvan irva!Csak a sok fogyatékos birka eszt elfelejtette,mindent kitalálnak,csakhogy egy-két ember nem hülye ahoz hogy erre rájöjjön..
kacsa0707
@Feraj49: @Kecske Béla: @allebazi: Van mobiltelefonotok??
Akkor már most is tudnak rólatok mindent.
Feraj49
@kacsa0707: A mobiltelefont le lehet tenni,otthon lehet hagyni,oda lehet adni másnak,ellehet veszíteni.Én döntöm el saját akaratomból mi legyen vele. "Nincs a bőröm alá ültetve",amit majd nem lehet "kivenni".Nem olyan régen láttam egy filmben amiben az emberek bőre alá volt szintén ültetve,és akik kiakarták venni a csip felrobbantotta önmagát./ vele együtt nyilván az embernek is annyi volt/ Ne jöjjön el az az idő!!!Nemcsak a mobilban van nyomkövető hanem a navigációs GPS-ben is másképpen nem működne,sőt a műholdas TV adásoknál is másképpen nem tudná,hogy mely csatornákra vagy előfizető.Itt Én döntöm el akarom-e,és nem a hatalom,nem mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.