Sok szó esik mostanság a tudatos vásárlásról, de kevesebb a tudatos főzésről. Pedig nem elég a boltban vagy a piacon okosnak és körültekintőnek lenni, az elkészítés módján, a munka megszervezésén legalább annyi múlik. A jelszó: olcsón, praktikusan, jót.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Így lehet, hogy kismacskának való adagot csinálnak, a felét meg nem számolják bele. :)
Hókuszpók
1 liter leves 2 napra? Megnézném hányan laknak jó belőle egy 4 tagú családban 2 kamasszal !

Fejenként 1/2 liter levest szoktunk számolni.
A többiről nem beszélek, mert felmegy a pumpa...
lópicigáspár
Mi "csak" hárman vagyunk, de ettől éhen halnánk!!
Kutyafüle
@lópicigáspár: És mi maradna a többi családtagnak? mármint a kutyáknak?
lópicigáspár
@Kutyafüle: A kutyák tápot kapnak és a csontot. Nemigen szokott "maradék" maradni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.