Az ananász tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, sokak szerint pedig egyenesen csodás fogyasztószer. És mennyivel egészségesebb, ha nem a konzerves variációt használjuk...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@ila51: @lópicigáspár: Ja, ilyet ettem már az alföldön! Finom volt, a néni kézzel tépte apróra a tésztát, de azt mondta, hogy derelye vágóval is lehet darabolni.
lópicigáspár
@Kutyafüle: Egyszerűbb, ha megvárod amíg megszárad és másnap simán összetöröd.
ila51
@Kutyafüle: Hajdúszoboszlón a strandon is csinálják ,nagy bográcsban. Nagyobb sikere volt , mint a lacikonyhának :))
lópicigáspár
@ila51: Igen, ez tipikus hajdúsági étel. A szomszédom Debrecenből származik és Ő mutatta meg a főzésének csínját! Az a lényeg, hogy mielőtt hozzáfogsz, meg kell inni egy fittyantó pálinkát (aztán meg még egyet, meg...), mert így sokkal jobban érzi az ember az ízeket!:-)
ila51
@lópicigáspár: mivel a pálinka sterilizál , és hagyja aktívkodni az ízlelő bimbókat :))
Kutyafüle
@lópicigáspár: Pályinkát. Hajdúban így mondták. A szomszéd kislánya így hívott meg engem: Néni, ídesanyám izeni, gyűjjék mán át minálunk. Hirtelen szólni sem tudtam.
Kértem igazi hajdú szegény ételt. Kaptam cibere levest, ami ecetes-cukros vízbe áztatott kenyér héja.
Na ennyire már régen tréfáltak velem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.