A világ lakosságának 14%-a azt feltételezi, hogy még élete során eljön a világvég, sőt 10%-nyian hisznek a maják naptárában, amely szerint 2012 vége elhozza az apokalipszist. Az emberek 8%-a már kifejezetten idegességet vagy félelmet érez amiatt, hogy rövidesen eljön a világvége.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: kisbalna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Apokalipszis, világvége, nekünk már itt van a fidesz! A világmegváltó lenne nekünk, ha valami kisöpörné a szemetet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Már annyiszor hírdették jólértesültek, hogy itt a világvége - és még mindig meg van a világ. Most is csak egy naptár ér véget.
Don Marcus Hibiscus
Szerintem ez a maja naptár mizéria egy nagy hülyeség.Gondolom a csávó aki írta azt a naptárat lehet,hogy már hülyének érezte magát nagyon,hogy már több mint 2000 évvel előrébb megírta a naptárat,mint az indokolt lenne. :)

FRISS HÍR!

Bill Gates megjósolta a világ végét!!!
2099,December .31-én megszűnik a világ!!! Mégpedig onnan jöttem rá,meg a brit kutatók egy csoportja,hogy a Windows Xp Sp3-nak a naptára csak eddig szól! :)
varrólány
Jó lenne tudni pontosan , hogy mikor lesz, addig még bepótoljam a pótolnivalót! :-))
Feraj49
@Don Marcus Hibiscus: Biztos? Mert akkor addig nem megyek dolgozni,ezt a "kis időt" már kibírom talán féllábbal is !/ persze csak ha valakik nem veszik ki alólam a talajt,vagy töri el a lábam /
Don Marcus Hibiscus
@Feraj49: Biztosan nem véletlen,hogy csak addig szól...:))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.