A fiatal énekes Szakos Andreát utasította maga mögé. A két finalista szombaton délelőtt szerkesztőségünk vendége lesz!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Győzikesó, Nyomisó, Megqasz@r... mindegy, csak nyomatják a C kategóriásokat. Hidegen hagy. Olyan szinten gyenge a mostani zenefelhozatal, hogy egyáltalán nem hallgatok mai előadókat. Elviselhetetlenül unalmas, egyen-dalokat adnak elő, semmitmondó szövegek, bugyuta nótácskák. Színvonal nuku. Még annyira sem érdekel, hogy a jutyubon belehallgassak...pedig tizenéves koromban...hajjaj...mindenevő voltam...Qveen, ABBA, Koncz Zsuzsa, Omega, Demis Roussos, Máté Péter, HOBO, minden-minden...nem győzöm felsorolni a jobbnál jobb, karizmatikus előadókat. Aki ilyesmin nőtt fel, annak egy Radics Gigi, Szakos Andrea és társaik kimerítik a dupla nulla kategóriát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemecsek
@kopeba.:igazad van! Matelcsy papa már intézkedik! Talán ő is
megunta a betelefonálós shaw-at! De mér mindig engem b@szogatnak?-
nem is nézem őket!
taglo
Na és mitszoltok a napi ,két csatornán,órákig üvöltö ,,,jósokhoz ,és pénz energia küldőkhöz ,,? Ezek mit kaszálhatnak a sok telefonáló birkától ? Evidens ,hogy telefonon .nem lehet ,egészséget ,pénzt ,vagy szerelmet küldeni ,mégsem büntetik !
Atha
Egyetlen másodpercet sem láttam belőle, de sok sikert neki ehhez a nehéz de szép hivatáshoz!
Don Marcus Hibiscus
Olyan boldog vagyok,hogy megint nem vagyok képben és csak innen "okosodok" :) Annyira nem győzelem érzés,mint egy cigi letétel,de ez sem elhanyagolható eufória. :)
barbarfiver
A másik csajnak sokkal jobb hangja volt,minden ismerősöm szerint is,szval nem én vok botfülű...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.