Eltűntem egy kis időre a mindennapjaitokból és igazság szerint az életből is, és erről egy hímnemű alfahímnek hitt egyén tehet, meg persze én, mert mindenhez két ember kell. Ez úton kérek elnézést Tőletek és persze a barátnőimtől is, akiknek nem hittem és inkább hittem a saját, túlcsordult érzéseimnek és hittem azt, hogy megtaláltam az igazi társam, abban a személyben, aki egy pénteki buli alkalmával elcsavarta a fejem és belopta magát a szívembe. Ha tudtam volna, hogy egyúttal ki is tépi a szívem, nagy ívben elkerültem volna, de ha tudnánk, mindent előre akkor az élet sem lenne olyan szép és bonyolult.

Forrás: noipoker.hu
Feltöltő: mazsika80
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@mazsika80: Inkább jobb ha nem tudjuk! Elég az a tudat is, hogy nem minden férfi ilyen gátlástalan aljas! És nem minden nő, hajt a pénzre, és egyéb javakra, a férfinéppel szemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Azért gyanakodhatott volna, nem tudom hány éves , hogy ennyire naiv .
Az ilyen férfiak szinte mindig nősek.
Zsoel
"és erről egy hímnemű alfahímnek hitt egyén tehet" Miért, a nőnemű alfa hím, az milyen?
varrólány
@Zsoel: Igen fogalmazni tudni kell! :-)
Nőnemű alfahím az olyan nő aki férfiasan viselkedik, talán...:-)
mazsika80
@Zsoel: :))) Azt hiszem már találkoztam olyannal is, ezek szerint Te is :)
mazsika80
@varrólány: számomra a nőnemű alfahím, uralkodó, parancsoló...mondjuk azt, hogy Ő akarja hordani a nadrágot :) Abszolut nem NŐ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.