Hároméves házasok vagyunk, előtte több mint két évig éltünk együtt. Eleinte tüneményes volt a feleségem, és én is éreztem, hogy mindenben megfelelek neki. Mostanában már azon is veszekszünk, hogy a zoknit összehajtogatva vagy gombócba gyűrve kell-e tárolni a fiókban. Nem hiszem el, hogy az is okozhat problémát egy házasságban, hogy miképpen hajtsuk össze a zoknit. Lehet, hogy mi nem illünk össze? N. Tibor

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
onizuka
Veszekedéshez kettő kell. Leszarom a zoknit, milyen állapotban vészeli át a fiókban satnya kis bábállapotát.
Zsoel
A házasság olyan, mint sivatagban a délibáb: a távolban paloták, pálmafák, tevék látszanak, olyan szépek, mint a reménység... Aztán mész, mész, a homokban eltűnik a palota, eltűnnek a pálmák, és végül kettesben maradsz a tevével.
ila51
@Zsoel: :))) ha ló nincs a teve is jó :))
mostantól így használom a közmondást jó ? :))
Tündérrózsa
Ha egyszer leülnének kettesben békességben beszélgetni,úgy ahogy 3 évvel ezelőtt, és lenne egymáshoz türelmük, kedvük, talán megtudnának sok mindent beszélni.:))

@Zsoel: Tetszik amit írtál, kész irodalmi alkotás:))
Zsoel
@Tündérrózsa: Ezt nem én írtam, már úgy értve, hogy nem én találtam ki, én csak ideidéztem, ez ugyanis egy vicc... de azért köszi. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.