Előfordulhat, hogy mivel a fetasajt igen sós, hogy maga az étel is az lesz. Ennek elkerülés érdekében vásároljunk kevésbé sós sajtot (pl. fetakit) vagy kevesebbet tegyünk a húsok közé. A csirkemellet klopfoljuk ki és sózzuk és borsózzuk. A fetasajtot keverjük ki apróra vágott lilahagymával, borssal, kevés kakukkfűvel, apróra zúzott fokhagymával.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.