Állítólag az első vibrátor megalkotása Kleopátra nevéhez fűződik, ugyanis az ő agyából pattant ki az a nem mindennapi ötlet, hogy egy üreges belsejű tököt megtölt méhekkel, majd a feldühödött jószágok segítségével keltett rezgés juttatja különleges erotikus élményhez, miután megcélozta intim testrészeit az elmés játékszerrel. Hogy mi igaz a történetből, ennyi idő távlatából szinte lehetetlen kideríteni, de ha az egyiptomi királynő szexuális étvágyából és fantáziájából indulunk ki, biztosra vehetjük, hogy nem vetette meg a pajzán játékszereket, még ha nem is dühösen repkedő méhekkel dobta fel a szexuális életét. A történet másik tanulsága, hogy a dildók és vibrátorok nem a modern pornófilmekben és szexshopokban tűntek fel először, hanem gyakorlatilag végigkísérik az emberiség történelmét.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"Állítólag az első vibrátor megalkotása Kleopátra nevéhez fűződik, ugyanis az ő agyából pattant ki az a nem mindennapi ötlet, hogy egy üreges belsejű tököt megtölt méhekkel, majd a feldühödött jószágok segítségével keltett rezgés juttatja különleges erotikus élményhez, miután megcélozta intim testrészeit az elmés játékszerrel."

Ezen felröhögtem. :D
varrólány
@Zsoel: Ez annyira régen volt ki tudja igaz is volt-e? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.