Marylin Monroe Norma Jeane Mortensonként született Los Angelesben, de az édesanyja első férje után Norma Jeane Baker néven ismert. Gyermekkorát nevelőszülőknél és intézetben töltötte. Apját nem ismerte, anyja elmegyógyintézetbe került Norma ötéves korában. 16 évesen otthagyta a gimnáziumot és férjhez ment. 1944-ben egy hadianyaggyárban dolgozott betanított munkásként, amikor a hadsereg egyik fotósa felfedezte, és nemsokára modell lett. 1948-ban a 20th Century Fox szerződtette kisebb szerepekre. Ekkor festette szőkére a haját és változtatta meg a nevét. Pályafutására rányomta bélyegét a szexbomba-image.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Január: Igen, tényleg van hasonlóság . Akkoriban még nem voltak személyi testőrök, vagy legalábbis ilyen formán, mint manapság még nem léteztek. De az hogy állandóan zaklatták, hívogatták, mindíg szemelőtt volt, ez borzasztó lehetett.
Angelika
@varrólány: Bizony. A negyvenes években már nyomták a szépészeti műtéteket keményen. Ilyen-oylan sikerrel. :(
varrólány
@Angelika: Ők is csak porrá lesznek, igaz legalább míg éltek szépek voltak.( vagy nem):-)
Angelika
@varrólány: Mondjuk pl. Mickey Rourke esetében a szépek leszenk gondolattal vitatkoznék... :D Szegényt hogy elszabták...
varrólány
@Angelika: Szegény ,ő tényleg borzalmas lett. De nők közt is vannak remekül elszabottak,
gyevi_biro
@perta: Alvay Bessy 1968-as kiadású könyvére utalsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.