Egyedül nevelem a nyolc éves kislányomat. Illetve többnyire egyedül. Az apja, amikor terhes lettem, még vállalta, de ahogy nőtt a pocakom, úgy nőtt benne is a menekülési vágy, úgyhogy a gyerek megszületése után két hónappal le is lépett. Azóta sem tudom, hogy hol van, a gyerektartást küldi, de ő maga nem kíváncsi a lányára. Tehát a kislányom nem ismeri az apját. Én túltettem magamat azon, hogy magunkra lettünk hagyva, és próbálom élni az életemet. Fiatal vagyok, most leszek harminc, szeretnék egy társat, és szoktam randizni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Az ilyen aljas, g***i férfiakat, akik fölcsinálják, majd otthagyják a nőket, ivartalanítani kéne! Kívánom az összes ilyen féregnek, hogy majd öregkorában, amikor rádöbben az egész elcseszett életére, és térden csúszva szűkölne a most "eldobott" gyereke után, az majd egy jó alaposat rúgjon bele!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Zsoel: Sajnos vannak lelketlen férfiak és nők egyaránt!
Kutyafüle
Az anyukával egy kicsit elbeszélgetnék, mert ahogyan fogalmaz, az nekem egy kicsit furcsa. Azt mondja, " a lányom beleszeret minden pasimba" (8 éves)
Ha így fogalmazna, hogy : a kislányom minden férfiben az apát szeretné" azért ez másképp hangzik.
Persze, hogy szeretne egy apukát, nehéz neki feldolgozni, hogy jönnek-mennek a férfiak, és nem érti, hogy miért nem maradnak?
Zsoel
@Kutyafüle: Így nagyobb olvasottságot lehet elérni... ezt nevezik szenzációhajhászásnak.
ila51
@Kutyafüle: a nőnek valóban egy dilidoki kellene
Angelika
@Zsoel: Még azt megjegyezném, hogy a címe valóban szenzációhajhász, lehetett volna az is, hogy a kislányom apára vágyik, csak akkor nem biztos, hogy ránézel. Megjegyzem, nem nagyon viszi az olvasottságot, mert többségében a lead-et olvassák el az olvasók, és az alapján írják a hozzászólást, meg offolnak. Csak így legalább erre a történetre is figyelt valaki, mert tanulságos. A csaj nem százas, ha két eset után még a többi pasit is bemutatta a gyerkenek. Persze nem tudhatjuk, hogy milyenek a körülmények, lehet, hogy nincs bébiszitter, nincs anyuci, apuci, akinek le lehet passzolni a kicsit, és akkor marad az együtt vidámparkozás. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.