A TV2-n szeptember 17-től elindul az egyórás Tények Délután, a Jóban Rosszban továbbra is dupla epizódokkal várja a nézőket, és folytatódnak a csatorna amerikai sikersorozatai: a Született feleségek, a Doktor House, az NCIS és az NCIS LA, emellett pedig egy vadonatúj amerikai sikersorozat is elindul, a Common Law, mely két Los Angeles-i rendőrről szól. A délutáni sávban Családi Titkok címmel doku-reality-t láthatnak a nézők hamarosan, jövőre pedig egy új, sajátgyártású sorozat is indul Bűnök és Szerelmek címmel, mely a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás „Grande” irányításával készül. A Bűnök és szerelmek a TV2 eddigi legnagyobb szabású vállalkozása a Jóban Rosszban óta.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flitteröcsi
Na, alig várom! Már hiányzott a Maónika só!
Dulcinea
Na most elképzeltem...Mónika, meg Joshi együtt dolgoznak!
Mónika majd a "csalafinta" kérdéseivel bombázza az x összegért szerepelni vágyó, szennyest teregető analfabéta pácienst! Aki a hitelesség kedvéért,összeveri a "tisztelt" egybegyűlteket. Majd Joshi meg ügyesen megoldja a problémát, és persze az egész elbaxott életét, az ott panaszkodónak!
adrenalink
Külön-külön is velőtrázóak, hát még együtt!
kerék
Szomorú, hogy Maunikára meg Józsi barátra van igény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.