Több száz fotó készülhetett a félmeztelenül napozó Katalin cambridge-i hercegnőről, a brit trón várományosa, Vilmos herceg feleségéről, és a képek közül a jövő héten jó néhány valószínűleg meg is jelenik. Vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint ugyanakkor az egyre dagadó botránynak áldozatául eshet egy ír bulvárlap, amely szintén közölte a Franciaországban, lesből készült felvételek némelyikét.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mit vétett ez a szegény Hercegnő? Miért akarják ennyire megalázni sárba tiporni?
Angelika
@Dulcinea: nem tartotta be a szabályokat. :( Ez szívás, ha valaki ilyen státuszban van. Tényleg, sajnos, mert szimpatikus csaj, és sok mindent megengedhet magának, de ezt és az ehhez hasonló dolgokat, nem. Még Harry is többet megengedhet magának, mert neki nincs sok esélye a trónra, de elméletileg Katalin királyné lesz, bármennyire elavult is a rendszer.
Dulcinea
@Angelika: Nem okoskodnék túlságosan, és mindent megértenék amennyiben Katalin a nyílt utcán meztelenkedett volna! De egy eldugott francia kastélyban történt az eset, ha jól emlékszem. "Távol mindenkitől," ráadásul a kizárólag a férje társaságában! Szerintem egy királyi párnak is kell, hogy legyen magánélete! Ezeket az undorító paparazzikat, és aki kiszivárogtatta a hollétüket kellene lámpavasra tűzni elevenen.
Angelika
@Dulcinea: @Horizont: Ez egy ilyen világ, a kukkolásról szól. Ahol nincs szex, vér, botrány, az már nem is érdekes. A gond az egésszel annyi, hogy Katalin tudta, hogy mit vállal, amikor hozzáment Vilmoshoz. Bár tényleg sajnálom, hogy ilyen nagy ügyet csinálnak egy kis toplesskedésből, ugyanakkor az ismertségnek, gazdagságnak és a rangnak valóban ára van.
rézfánfütyülős
A lankadtpöcsű emberek ebben élik ki magukat!
lbs
Ezekről a paparazzókról mindig egy típusszám és márkanév jut az eszembe: AK 47 Kalasnyikov.
Egyébként úgy táraznám, hogy egy nyomjelző, egy hagyományos és egy páncéltörő lenne a sorrend.
Nem szabad semmit a véletlenre bízni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.