Amikor a gyerek megszületik a családban, különösen az első, a férjek borzasztó büszkék, elképzelik, hogy mit fognak csinálni együtt, mi mindenre fogja megtanítani a fiát. Hogy fognak birkózni, focizni, szerelni, meccset nézni stb. Valljuk be, hogy a legtöbb leendő apuka először kisfiúról ábrándozik, amikor megtudja, hogy kislány, beletörődik, aztán jobban imádja és vigyáz rá, mintha fiú lett volna. Amikor hazaérnek a kórházból, jön a csalódás. A legtöbb fiatal apuka akkor jön rá, hogy ezzel a csöppel nem lehet még semmit sem csinálni, sőt megfogni is alig merik, mert törékenynek, picinek látják.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Bizony! Ki vagyok azoktól a pasiktól, akik a gyereknevelésről úgy gondolják, hogy az anya feladata. Mindkét ember kell hozzá, és az anyának nagyon is kell a segítség. Pedig sajnos sok férfi hiszi azt még mindig, hogy a gyerek fürdetése, etetése, pelenkázása, altatása, stb. női feladat. Ők majd akkor lépnek színre, amikor már "értelmes" a gyerek, mert nem tudnak mit kezdeni egy síró, alvó, kakiló csomaggal. Jaj, de utálom ezt. Még jó, hogy az én férjem nem ilyen.
ila51
Az apuka is elmegy a pszihomókushoz
- Van egy három hónapos gyermekem , mikor kezdhetek el vele foglalkozni ?
- Három hónapot késett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.