Aggódom a barátnőmért. Három éve összeházasodtak a párjával, akivel előtte kb. öt évig jártak. Ismerték egymást jól, nem volt meglepetés számukra az együttélés. Gyerekük még nincs. Elég jól ismerem a férjét, egy társaságba járunk, és az én férjem barátja, ezért sok mindenről értesülök, amiről mások nem. Tudom azt is, hogy a barátnőm imádja a férjét, a férje is szereti, de ő nem az a lángoló típus. Jól is ment minden pár hónappal ezelőttig, de akkor a bártnőm rosszul lett. Elkezdett kivizsgálásokra járni, és kiderült, hogy autoimmun betegsége van, és ez eléggé megváltoztatta az életét, folyton orvoshoz jár, gyakran van rosszul, az ízületei nagyon fájnak, előfordul, hogy járni sem tud, szegény nagyon szenved. A férje eddig mellette volt, a barátnőm mesélte, hogy sokat segít neki.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A legnagyobb hiba lenne mások életébe beavatkozni. A problémákat nekik kell megoldani, nem kell egyik félnek sem ötleteket adni. A saját bőrömön tapasztaltam, milyen is amikor valakik beleszólnak egy pár életébe.
Nakimaga
Tipikus minden lében kanál lehetsz drágám!
Dulcinea
Ne akarj beleavatkozni senki életébe, még a barátnődébe sem addig amíg a feltevésed nem tudod kőkemény bizonyítékokkal bizonyítani! Az emberfia lánya mikor szokatlan eltérő, más élethelyzetbe kerül, és kikészül, hajlamos vaddolgokat mondani, olyasmiket amiket nem is gondol komolyan! Te pedig a fene nagy jó akarásoddal ne akard tönkretenni egy család életét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.