Anyám 53 éves, nagyon jó karban van, simán letagadhatna 10 évet. Fitt, minden nap kocog, mivel megengedheti magának hetente csináltatja fodrásznál a haját, csinos ruhái vannak, olyan igazi jónő, az elegánsabb fajtából. Mindig felnéztem rá a stílusáért, és azért, mert mindent megtett a családért, értem, apámért. Sokáig olyan akartam lenni, mint ő, ami persze lehetetlen vállalkozás, mert a nyomába sem érek, de ez engem nem frusztrál, egyszerűen ilyennek imádom, és már nem törekszem, hogy hasonlítsak rá. Apám még a mai napig is halálosan szerelmes belé, látszik minden mozdulatán, ahogy ránéz, és anyám is szereti apámat, szóval igazából szép családi életünk volt. Anyám egy kicsit hideg típus, de nem az a távolságtartóan jeges, csak nem ölelget naphosszat, és nem puszilgat okkal ok nélkül. Persze, most már egyébként sem tenné, hiszen elmúltam 25 éves, és nekem is saját életem van.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teremőrző
Anyuci tényleg jó bőr lehet. :D Viccen kívül, ne avatkozz bele!
honeykiss
Valóban nem a te dolgod, majd anyád elmondja apádnak...tudd be egy "kapuzárási"pániknak az egészet...apád is kerülhet ilyen helyzetben.
nahát
ha nem mondod el apádnak , akkor falazol anyádnak és apádat elárulod, ha elmondod akkor elárulod anyádat, de nem élsz hazugságban. Nincs jó választás csak rossz és még rosszabb Egyszer ki fog derülni minden nagy titok, jobb előbb mint később!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.