Lassan harmincöt éves leszek, és rá kellett jönnöm, hogy kizárólag szexuálisan tudom lekötni, vagy érdekelni a férfiakat. Fiatalabb koromban azt hittem, hogy szerencsés vagyok, hogy nagy mellem van, de mostanában inkább hátránynak érzem, ugyanis a melleimen kívül más nem nagyon érdekli a pasikat. Megszoktam, hogy a mellemmel beszélgetnek, és az arcom nem vált ki különösebb reakciót, de az már nagyon elkeserít, hogy ilyen idősen is csak a mellem miatt pazarol rám egy férfi időt. Vagy legalábbis én így érzem. Pedig nem járok nagyon dekoltált ruhákban, nem dobom ki közszemlére a mellemet, elrejteni mégsem rejthetem. Nevezték már pasik airbag-nek, lökhárítónak, és még sorolhatnám a gúny- és beceneveket.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Szegééééény! Lehet, hogy ennyi érdekes van benned. Inkább az agyadat kéne tornáztatni, hogy másra is felfigyeljenek.
honeykiss
Miért csodálkozik, ma a nők egy részét csak az érdekli,hogy mekkora a melle és minél nagyobb legyen benne a szilikon...lassan már az agyukat is szilikonnal fogják feltölteni...de talán lehetne úgy öltökzödni,hogy ne a mell legyen a központi helyen...de nem hinném hogy minden férfinek ez lenne a fontos...
Kutyafüle
@honeykiss: Láttam a TV-ben, már van olyan hülye nő, aki a seggét is szilikonnal tölteti fel.:))
Miután a szája botoxos, a mellei szilikonosak, igazi műnő, már semmi sem eredeti rajta:))

Akkor inkább maradjon nagymellű , sokan vagyonokat fizettek azért, hogy azok legyenek:))
Mami48
@Kutyafüle: Én is láttam valamelyik kultúr műsorban. :) Brazil fenéknek hívják. Te jó ég, hova süllyedünk?
Kutyafüle
@Mami48: Igen-igen! erről beszélek, de azt nem írom le, hogy mit mondott erre az uram a Tibi, de amúgy férfiasan elkerítette:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.