Látom, hogy boldogtalan a testvérem. Öt éve házasodott, nagy volt a szerelem. A felesége nagyon szép, és a bátyám teljesen odavan érte. A bátyámat kérdeztem, hogy mi a baj, történt-e köztük valami. Először azt mondta, hogy semmi. Aztán néhány hete elmesélte, hogy úton voltak a vállaltuk egyik kihelyezett telephelyére a kollégáival, de úgy gondolták, hogy megállnak az egyik szállodánál és a kávézóban isznak egy kávét. A szálloda halljában azonban meglepetés érte, mert a felesége ott kávézott egy idegen pasival, aztán elindultak nagy egyetértésben a férfi kocsija felé.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Na figyeljél jó ember te nagyon ne akarjál már a bátyád életébe beleszólni, mert abból esetleg még nagyobb baj lehet! Egy dolog, hogy veled megbeszélte, megbeszéli mi nyomasztja, minek örül, de a problémákat neki magának kell megoldania!
Feraj49
Hogyan is van a közmondás? _"Inkább vagyok egy jól menő üzletben társ,mint egy rosszban teljes tulajdonos"Lehet a bátyó is így gondolja ?
honeykiss
Na és közöd hozzá semmi...ő problémája oldja meg
libabor
Mekkora lúzer. Én megértem a csajt, hogy próbálja védeni a bátyját, nehéz lehet végignézni, hogy hülyét csinálnak a testvérünkből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.