Újabb "kellemes" élményről számolhatunk be, ami az Auchanban történt. Az anyósom a barátnőjével (64 évesek) először az Aldiban vásárolt, majd a csomagokkal átment az Auchan-ba, ugyanis a szórólap szerint a kedvenc rozskenyerét éppen akciózták. Eddig a bejáratnál mindig ott lebzselt a biztonsági őr, akitől matricát lehetett kérni a máshol vásárolt holmira, de most nem találták, ezért úgy gondolták, hogy a blokkal bizonyíthatják, nem lopták a cuccot.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ott minket is feldühítettek már. A férjem összevásárolt egy csomó akciós szart. Mikor láttam , hogy az első három tétel még nem is akciós , ott hagyattam félbe az egész akciót :))
Levendula
Nem csak ott. A ludliban is vannak és texoban is...
gabrella
Havi 71 ezerért foglalkoztatják a kereskedőket napi 12 órában - nyilván nem örömmel csinálják a 3 ember helyett 1 dolgozó a munkát.
Ennek ellenére nagyon sok áruházban bunkók az eladók, de a megoldás nem ez lenne,hanem összefogni a jobb munkaköri körülmények és fizetések érdekében.
A munkaadó azt állítja,hogy a munkaidőbe nem számít bele a kezdés és zárás, ezt szívességnek tekintik a munkavállalótól.
overdose
Óbudai auchan :várom a buszt közben elcsipegetek egy stangli,Nagy csipogás fiatal ember kipuposodott kabátban rohan ki a pénztár soron, Az őr áll mint aki nem lát semmit(olyan mint egy hajléktalan) oda megyek megkérdem maga reklámnak áll itt ? néz mint samu a moziban .Ez az óbudai Auchan!
Angelika
@gabrella: Egyébként a nevezett hölgy egész életében bolti eladó volt piti pénzért, de azt mondja, hogy soha nem beszélt volna ilyen hangnemben egyetlen vásárlóval sem, bármennyire idegesítő is, ők meg tök normálisan viselkedtek, mégis elmebetegnek (akciós kenyér) és tolvajnak (állítólag) nézték őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.