Az élet szép – Ezzel a tematikával startolt az X-Faktor harmadik szériájának 4. adása, amelyben immár csupán 9 versenyző mutathatta meg mit is tud igazából. A mentorok nem tudtak egyöntetű döntést hozni a két versenyzőről, így Ördög Nóri felbontotta a bűvös borítékot. Az X-Faktor 4. élő adásából Lass Bea távozott.

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Sajnálom. Én őt hagytam volna bent. De azért az sem véletlen, hogy az állandóan veszekedő-vitatkozó Keresztes Ildikónak a 3 mentoraltja maradt utoljára. De mindkettőt kiváltottam volna Zámbó Krisztiánnal, hogy ő menjen, habár ma egész szépen énekelt. Akkor sem bírom, mert olyan mű, egy őszinte mozdulatát nem látom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@SELIG: @Nakimaga: Van egy távkapcsoló, rajta egy gomb!:-)
Hátha használ?
adrenalink
@vukkocska: "Habár ma egész szépen énekelt". Neki is lehet néha rossz napja...:)
SELIG
@Pilóta: Általában szoktam használni a távirányítót, de ezt most társaságban néztem, így nem én voltam a kezelője az eszköznek.
Köszi a tanácsot. :)
overdose
Nem neki kellett volna kiesni hanem Adélnak semmi hangja!
DR.somosi
legyünk tárgyilagosak : nem baj hogy kiesett mert így van esélye hogy jó színésznő legyen belőle akire már felfigyeltek a rendezők, és szerintem van olyan okos hogy nem akar celeb lenni. én imádom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.